Här är nu meningen att jag skall redogöra för mitt hundliv, det skall jag kort försöka med.

Jag har varit aktiv inom hunderiet hela mitt vuxna liv, det vill säga ca 45 år. Tävlat i alla SBK grenar, kört upp ett flertal hundar till elit i alla specialgrenarna, och tävlat IPO med flera hundar.

Uppfödningen startade 1986 och den rullar fortfarande på. Jag har genom åren lyckats uppnå stora framgångar med min uppfödning av Tysk schäferhund.

En stor del i "mina" framgångar beror givetvis på de hängivna och duktiga människor som på olika vis/nivå har förvaltat de hundar som jag har fört till världen!

Familjehemmet kan absolut för mig ha ett lika stort värde som de mera etablerade ägarna, för mig är ett bra hundhem hos vem det vara månde det viktigaste!

Mina hundar andvänds nu i avel hos flera uppfödare med stora framgångar, både i Norden och i moderlandet Tyskland, vilket glädjer mig.
Att dela med mig av mina meriter som uppfödare, tävling/utställning skulle bara bli en lång och tråkig läsning, men man kan nog utan att skryta säga att jag har absolut varit lyckligt lottad och med små medel varit väldigt framgångsrik.
På grund av lite dålig hälsa och ålder har jag nu dragit ner på tempot men då jag inte kan släppa tanken på att vara "hundkärring" började jag, för några år sedan, att se mig om efter en något mindre och lättare ras.

Valet blev Welsch Corgi Pembroke och döm om min förvåning, jag fullständigt älskar denna ras!
Så nu är glöden tillbaka och jag ser fram emot nya mål, hoppas vi ses där ute....

Mvh Veronica

Emindos Lowrider Amber

Emindos Lowrider Amber